Om
Kvalitet siden 1980'erne

EN DEL AF DANMARKS STØRSTE CYKELUNIVERS

Centurion er et af mærkerne i den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S i Randers. Virksomheden har produceret cykler siden 1903 og udover Centurion produceres bl.a. også mærkerne AvenueBike by Gubi, MBK, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

 

KENDT OG ELSKET
Syv ud af ti danske cyklister kender Centurion, og i Centurions målgruppe viser årlige undersøgelser, at hele ni ud af ti kender og genkender mærket. Det kan vi godt være stolte af. Og så er det ellers op til Centurion at levere den stabile og pålidelige cykel, som publikummet efterspørger. For vi ved nemlig også, at produktkvalitet betyder meget for Centurions loyale publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til deres cykel, cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

 

DESIGN OG FUNKTION I ÉT
Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80'erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenterne og samlinger giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

 

VÆGT OG STYRKE
Centurions program er alsidigt sammensat af produktfamilier, og det er svært at fremhæve én familie frem for en anden. Tag for eksempel Centurion Image, som er en sporty pendlercykel i den bedste Centurion-tradition. For at gøre cyklen ekstra lækker og livet lettere for ejeren, er stellet fremstillet af letvægts tripple butted aluminium. Vi optimerer stellets afgørende egenskaber: vægt og styrke, ved at tilpasse godstykkelsen efter graden af belastning på konkrete steder. Sådan sparer vi på vægten og øger styrken på samme tid. Flagskibet Centurion Zero fortjener også at blive nævnt. Og dét gør Centurion Basic også. Og Centurion Helium, og sådan kan vi blive ved, for Centurions familier har alle hver især noget at byde på til sit kvalitetsbevidste og loyale publikum.