Nyheder i 2020

Retromoderne mountainbikes føjes til Centurion sortimentet!

Crazy Point og Dark Image er nye og super sprøde urban mountainbikes fra Centurion. Crazy Point er udstyret med sølvfarvede detaljer og indvendige gear, mens Dark Image har sorte detaljer og udvendige gear.

 

Nyskabende elcykel

I 2020 introduceres den nye og innovative Challenger E Cargo, som er en unik elcykel med et ekstra stort frontlad. Udover cyklens åbenlyse praktiske egenskaber er Challenger E Cargo udstyret med et elsystem fra Promovec, som bl.a. består af deres nye Connect+ display, baghjulsmotor og højkapacitets-batteri. Samtidig er den Challenger E Cargo udstyret med brede dæk og udvendige gear. Samlet set sikrer det en stor fleksibilitet, hvilket gør den perfekt til hverdagens ærinder såvel som til picnicturen i weekenden.

 

Nye farver og opdateret udstyr

Der er god grund til at holde øje med de nye farver og modeller, der kommer til at præge bybilledet i 2020! Særligt interessante er de helt opdaterede serier: Image, Hydrogen og Helium. 

Centurion Image breder farvepaletten ud og kommer med modeller i kraftigere og mere karakterfyldte farver end tidligere.

Centurion Hydrogen er blevet opdateret med en kurv og en ny stilsikker mørkegrå farve, hvilket giver stålcyklerne et eksklusivt retrolook.

Centurion Helium er retromoderne stålcykler, som i 2020 har fået skruet godt op for farverne. Det klassiske udtryk er fortsat bibeholdt, mens farvetonerne er udarbejdet med blik for cyklens stil og æstetiske udtryk.

Retromoderne mountainbikes

Centurion elcykler

Et udpluk af de nye farver