Det skal være sjovt at cykle

Som noget helt nyt i år 2020 er Centurion børne- og juniorcykler på programmet. Byd velkommen til serien "Basic", der bygger på idéen om at skabe de ultimative børnecykler til bylivet, hvor fokus ligger på funktionalitet, design og selvfølgelig masser af muligheder for sjove cykelture i fritiden.

De nye pigecykler kaldet "Basic Urban" kommer alle i friske 2-tonede farver, hvor samspillet mellem kurv og stel skaber et helt unikt look. Med Basic Urban får man en sand hverdagscykel, der både er praktisk, komfortabel og utroligt elegant.

De nye drengecykler kaldet "Basic Free" og "Basic Outback" tager en mere sporty tilgang til hverdags- og fritidscykling. Basic Free gør sig især til kende i byen med sit smarte design, lette stel og nøje udvalgte komponenter. Derimod skinner Basic Outback igennem på grusstien eller gennem skoven, da den med sine brede dæk og affjedrede forgaffel er klar til at give den fuld gas uanset terrænnet.

Centurion børne- og juniorcykler findes i hjulstørrelserne: 20 tommer, 24 tommer og 26 tommer.

Alle Børn Cykler 2020

Centurion sponsorerer hovedpræmien

Centurion sponsorerer sammen med Principia hovedpræmien til årets udgave af Alle Børn Cykler med en mountainbike til hele vinderklassen.

Læs mere